...

Fornem 2. plads projekt ved Diplomuddannelsen

3. marts 2017

Kelvin Jensen, uddannelsesleder træ- og møbel uddannelserne på Skive Tekniske Skole, var et smut i København i går for at deltage i en konference i DGI byen, hvor den ellers så beskedne Sallingbo måtte lade sig hylde på scenen for en meget fornem 2. plads for sit afgangsprojekt ved Diplomuddannelsen i Erhvervs Pædagogik.

Der er tale om en konkurrence, hvor der i alt var indstillet 8 til prisen, så det er en ypperlig udmærkelse at placere sig så flot i konkurrence med folk fra erhvervsuddannelser i hele landet. Og et kæmpe tillykke skal lyde til Kelvin! 

I indstillingen hedder det, at Kelvin har taget et lidt utraditionelt emne op til refleksion: ”skismaet mellem hånd og ånd”. Og det blev fremhævet, at fremfor en analytisk redegørelse, var der en mere fortællingsagtig tilgang til emnet.

Kelvins opgave kan ses her: http://praxis.dk/projekter/årets-diplomopgave-i-erhvervspaedagogik/nominerede-afgangsprojekter-2016/kelvin-jensen/ - og der er link til alle de 8 nominerede projekter på denne side: http://praxis.dk/projekter/årets-diplomopgave-i-erhvervspaedagogik/nominerede-afgangsprojekter-2016/

Prisen uddeles hvert år, og sponsor og indstifter af prisen er Praxis, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes