Skive Tekniske Skoles mission, vision og værdier

Mission

Skive Tekniske Skole er en moderne erhvervsskole, der uddanner i nutiden til fremtiden og giver den enkelte mulighed for at realisere sit potentiale.

Vision

Skive Tekniske Skole vil være garant for, at skolens elever fortsat kan blive uddannet til fremtidens arbejdsmarked og samfund lokalt, regionalt, nationalt samt internationalt.

Vi vil engagere og udfordre vores elever og medarbejdere i et inspirerende læringsmiljø med fokus på faglighed, en anerkendende tilgang, bæredygtighed og udsyn.

Værdier

Gensidig respekt
Vi er åbne og møder hinanden med gensidig respekt såvel fagligt som personligt.

Kvalitetsbevidst
Vi lægger vægt på høj kvalitet og faglighed i vores arbejde. Vi sætter rammer og stiller krav.

Anerkendende tilgang
Vi er imødekommende og positive. Vi møder elever, kolleger og samarbejdspartnere med en anerkendende tilgang.

Nærværende
Vi lægger vægt på at være nærværende og engageret. Vi er lyttende, undrende og spørgende og har omsorg for hinanden.

Ressourcebevidst
Vi er bevidste om ansvarlighed. Skolens politik for ansvarlighed (CSR) afspejler vores arbejde på at integrere sociale og miljømæssige hensyn samtidig med, at vi driver skolen på en økonomisk bæredygtig måde.